​Specialhunde til mange forskellige formål

Hos Seca’s Hundecenter har vi mere end 15 års erfaring med blandt andet træning af specialhunde til mange forskellige opgaver.

Derudover tilbyder vi både salg og uddannelse af tjenestehunde, og vi tilbyder vores services for både private kunder, virksomheder og institutioner i Taars, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland.

Salg, træning og uddannelse af specialhunde

Vi tilbyder blandt andet salg, uddannelse og træning af følgende specialhunde:

  • Sprængstofhunde
  • Narkohunde
  • Eftersøgningshunde
  • Forsvarshunde
  • Vagt- og patruljehunde
  • Pladshunde

​Vores specialhunde kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med sikring af sprængstof ved større koncerter eller i forbindelse med krydstogter og fragtskibe, der har en øget risiko for terrorangreb.

 

Vores forsvars- og patruljehunde kan for eksempel bruges til eftersøgning af butikstyve, til koncertpladser, til bevogtning af markedspladser og mange andre typer vagtopgaver.​​

Vores narkohunde kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være på private arbejdspladser, hvor der er problemer med narkotika, eller det kan være på botilbud og andre institutioner, hvor der kan være stofmisbrugere.

Endvidere kan vores specialhunde have en præventiv virkning i forbindelse med skolefester, hvor man ønsker at forhindre, at eleverne indtager stoffer, ligesom det gør sig gældende i løbet af den almindelige skoledag, hvor man ønsker at forhindre salg af stoffer og påvirkede elever på skolens område.

Sidebar

Kontakt os og hør mere om vores forskellige services

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores specialhunde eller vores træning og uddannelse.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 98 94 34 98, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.