Hundetræning Hjørring

Professionel hundetræning nær Hjørring

Leder du efter en kompetent hundetræner i Nordjylland? Seca’s Hundecenter er din professionelle hundetræner i Hirtshals nær Hjørring. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi ved hvordan hunde agerer i forskellige situationer. De mange år som hundetræner, har ligeledes gjort at vi ved hvilke metoder der er bedst til at træne din hund – uanset om det er en hvalp eller ældre hund. Vi lægger stor vægt i at skabe en relation mellem dig og hunden, hvilket gør den fremtidige træning nemmere. Hos Seca’s Hundecenter har vi stor erfaring med at træne vanskelige hunde – med et forløb hos os, kan vi gøre selv den vanskeligste hund til en lydig hund. 

Hvalpetræning i nær Hjørring

Hvis du har fået en lille ny hvalp, vil det ligeledes være oplagt at starte til hundetræning. Vi forslår at man starter hundetræningen så tidligt som muligt hvilket er når hunden er 8 uger gammel. Vi tilbyder hundetræning for både private såvel som erhverv/professionelle. Vi laver øvelser i alt fra samarbejde til renlighed.

 

Sidebar

FOR TILMELDING TIL HOLDTRÆNING KLIK PÅ “EVENTS” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.

FOR BOOKING AF KONSULTATIONER KLIK PÅ “BESTIL TID” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.​

Husk at oprette et login ved at trykke på login i bookingsystemet nedenfor (kun første gang).

Hundetræning af vanskelige hunde nær Hjørring

Har du købt en ny hund og oplever besvær med lydighed eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med træning af besværlige hunde. Vi er eksperter i både hundetræning og hundeadfærd.​

Vi tilbyder blandt andet adfærdsterapi, og det kan her være en stor fordel at booke en hjemmekonsultation, hvor både du og hunden er i trygge rammer.

Vi arbejder med alle slags hunde, hvad end der er tale om familiehunde, vagthunde, narkohunde eller lignende.

Kontakt os i dag

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores hundetræning og træning af hvalp, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 98 94 34 98, men du kan også skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis du foretrækker det.