Hundetræner i Nordjylland

Hundetræning for privatpersoner og professionelle

Seca’s Hundecenter er din professionelle hundetræner i Hirtshals og omegn. Med mere end 15 år i branchen, ved vi hvilket metoder og hvilke der ikke virker. Vi tilbyder hundetræning for private, såvel som professionelle. Når man træner en hund, så er det vigtigt at det bliver et samarbejde mellem hunden og ejeren. Hos Seca’s Hundecenter har vi stor erfaring med at træne vanskelige hunde, hvor vi igennem hundetræning opbygger et bånd mellem ejer og hund. Vi tilbyder både holdtræninger, hvor du kan møde andre hundeejere, men også private træninger.

Træning af hvalp i socialisering, lydighed og samarbejde

Har du fået en hvalp, og ønsker du at give jeres indbyrdes forhold den bedst mulige start, så kan du med fordel begynde til hvalpetræning hos os. Træning af hvalp kan ske fra hvalpen er 8 uger gammel, og træningen består af både øvelser og træning i:​

  • Kontakt
  • Samarbejde
  • Socialisering
  • Lydighed
  • At være alene hjemme
  • At gå ture
  • Renlighed
  • Stimulering​/aktivering​
Sidebar
FOR TILMELDING TIL HOLDTRÆNING KLIK PÅ “EVENTS” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.
FOR BOOKING AF KONSULTATIONER KLIK PÅ “BESTIL TID” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.​

Husk at oprette et login ved at trykke på login i bookingsystemet nedenfor (kun første gang).

Hundetræning af vanskelige hunde

​Har du svært ved at træne og opdrage din hund, og har du endnu ikke fået hjælp, der har virket? Så lad os hjælpe dig. Vi er specialister inden for hundeadfærd og hundetræning, og vi har stor erfaring med vanskelige hunde.

Vi tilbyder blandt andet adfærdsterapi, og det kan her være en stor fordel at booke en hjemmekonsultation, hvor både du og hunden er i trygge rammer.

Vi arbejder med alle slags hunde, hvad end der er tale om familiehunde, vagthunde, narkohunde eller lignende. Vi tilbyder hundetræning til Hjørring, Hirtshals og resten af Nordjylland.

Kontakt os og hør mere om vores hunde- og hvalpetræning

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores hundetræning og træning af hvalp, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 98 94 34 98, men du kan også skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis du foretrækker det.