​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

Beskrivelse af hold og konsultationer

"Nyheder"

Kan ses under nyheder her på siden, samt på facebook

https://www.facebook.com/

groups/150779068948943/?ref=bookmarks

Praktisk info

  • Husk masser af godbidder, gerne pølsestykker eller lignende + evt. bold eller bideskind og/eller en klikker
  • Hunden SKAL være Forsikret- og vaccineret
  • Der kan betales med kontant, mobile pay eller betalingskort

​​Hjemmekonsultationer / enetimer

​Med hjemmekonsultationer har I mulighed for både almindelig lydighedstræning, adfærdsterapi og hundepsykologi samt den gode start med hunden enten i jeres eget hjem eller på et andet aftalt sted. Det kan for eksempel være i en hundeskov, eller der hvor de pågældende udfordringer opstår henne.​

Adfærdsterapi til hunde er for dig, som har en hund med lidt mere alvorlige problemer. Det kan for eksempel være, at hunden er aggressiv, problemer med at være alene hjemme, madagression ja udfordringerne kan være mange, men heldigvis kan langt de fleste løses.

Book tid her

Holdtræning med hunden

Vores holdtræning er for dig, som også gerne vil have noget socialt ud af det at træne med hunden, og som ønsker at lære hunden at lystre blandt forstyrrelser som for eksempel andre hunde og lignende. På den måde vægtes socialt samvær, socialisering af hunden og lydighed højest på holdtræning.

Der vil derfor ikke være nær så meget plads til behandling af specifikke problemstillinger, som der vil være ved hjemmekonsultationer.​

Tilmeld dig her

Nytårsaften træning

Nytårsaftentræning foregår også som en hjemmekonsultation.

Vi vil her fokusere på, hvordan hunden trænes i at klare høje lyde og farver på himlen. ​

Book tid her

Søgekursus med fokus på søgearbejde

Vores søgekursus henvender sig til dig, som godt kunne tænke sig at få aktiveret hunden mere hensigtsmæssigt ved at lære den at søge efter genstande eller efter sin mad.

Træningen kan tænkes som en aktivering for hunden i dagligdagen, eller den kan trænes mere seriøst, hvis du har interesse for søgearbejde.

Uanset ambitionsniveau er I velkomne på dette begynderkursus i søgearbejde.

Holdet tilbydes ikke løbende, men efter efterspørgsel, så hvis kurset har din interesse så kontakt os endelig og bliv skrevet på vores venteliste.

Den gode start for dig og din hvalp

Er du blevet den glade ejer af en hvalp, eller har du planer om en ny hund, tilbyder vi at komme ud til dig og sørge for, at du og hvalpen får en god start sammen.

Vil du gerne forhindre din hund i at gø, splitte det hele ad, hoppe op og så videre? Det handler om at lære din hund de gode vaner fra starten af, så vil I få et godt forhold resten af jeres tid sammen.

Vi tilbyder at komme ud til dig og din nye hvalp for at lave de indledende øvelser, inden det går galt.

Det kan for eksempel dreje sig om:

  • Indkald
  • Renlighed
  • Kontakt
  • Alene hjemme-træning
  • Gåture
  • Stimuleringsøvelser
  • Lydighedsøvelser

Book tid her​

Hjælp til valg af hund

​Vi tilbyder GRATIS vejledning i forbindelse med valg af hund.

Langt de fleste problemer mellem ejer og hund kan undgås, hvis man forbereder sig grundigt på det at anskaffe sig en hund.

Det er vigtigt, at racen passer til dit og resten af familiens temperament og jeres behov, og det er også vigtigt, at man er klar over, hvad det er, man går ind til, når man anskaffer sig en hund.

For mange kommer det som et chok efterfølgende, hvis ikke man har gjort sig de rigtige tanker omkring det at få hund. Derfor tilbyder vi hos Seca’s Hundecenter den rådgivning, som vi mener, der skal til for, at ”projekt hund” bliver til en succes.​

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

1.​Holdene er små som de plejer

2.​ Vi holder afstand som anbefalet.

3.​Kontakt og leg hundene i mellem indgår ikke i træningen.

Hvis man har lyst til at hundene leger  sammen, foregår det efter træningen.  

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

CVR: 35261087