Hjemmetræning af hunden

Privat hundetræning i trygge rammer

​Kunne du tænke dig at få privat hundetræning, hvor der kun er fokus på dig og din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Seca’s Hundecenter tilbyder vi hundetræning hjemme hos dig, hvor både du og din hund er trygge.

Vi tilbyder blandt andet privat hundetræning i Taars, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland. Vi har over 15 års erfaring inden for træning af hunde, og vi træner både hvalpe samt vanskelige hunde med adfærdsproblemer.

Hjemmekonsultation eller træning af hunden

Vi er af den overbevisning, at rigtig mange af de daglige udfordringer mellem hund og ejer bedst løses i jeres eget hjem. Det er her, I hver især føler jer trygge, og det er samtidig også her, mange af de daglige udfordringer typisk finder sted.

Her kan en privat hundetræner fra vores hundecenter tilbyde:

  • Lydighedstræning
  • En god start med hvalpen
  • Adfærdsterapi

​Der er dog også mulighed for, at træningen kan foregå et andet sted end i jeres eget hjem. Det kan for eksempel være i en hundeskov, hvis hundens udfordringer eksempelvis kan relateres til socialt samvær med andre hunde.

Uanset om du vælger privat hundetræning i jeres eget hjem, eller om træningen med fordel kan foregå et andet sted, så får I hundetræning enetimer, som sikrer, at der er 100 % fokus på lige netop dig og din hund.

Sidebar

FOR TILMELDING TIL HOLDTRÆNING KLIK PÅ “EVENTS” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.

FOR BOOKING AF KONSULTATIONER KLIK PÅ “BESTIL TID” I BOOKINGSYSTEMET NEDENFOR.​

Husk at oprette et login ved at trykke på login i bookingsystemet nedenfor (kun første gang).

Kontakt os i dag for privat hundetræning

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan privat hundetræning foregår, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon +45 98 94 34 98 eller info@secashundecenter.dk.

Fortæl os om dine udfordringer, så sammensætter vi et forløb, der er skræddersyet til dig og din hund.

Clear
Cache