Hjemmetræning af hunden

Hjemmekonsultation eller træning af hunden

​Kunne du tænke dig at få privat hundetræning, hvor der kun er fokus på dig og din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Seca’s Hundecenter tilbyder vi hundetræning hjemme hos dig, hvor både du og din hund er trygge.

Vores hundetræning lægger vægt på hundens natur og naturlige adfærd. Det vil sige at vi ikke tvinger en bestemt fastlagt metode eller model ned over din hund. Vi tager altid udgangspunkt i hvordan din hund er og ser på netop din hunds behov, personlighed og adfærd. Her kan en privat hundetræning give os den fornødne tid til at træne din hvalp eller adfærdsbehandle din hund så træningen varer ved.

Vi tilbyder blandt andet privat hundetræning i Taars, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland. Vi har over 17 års erfaring inden for træning af hunde, og vi træner både hvalpe samt hunde med adfærdsproblemer.

Privat hundetræning eller adfærdsbehandling

Leder du efter en mere koncentreret hundetræning, hvor din hund er i fokus? Hos Seca’s Hundecenter tilbyder vi privat hundetræning i trygge rammer – hvad enten du foretrækker dit eget hjem eller vores lokation.

Her kan en privat hundetræner fra vores hundecenter tilbyde:

  • Lydighedstræning
  • En god start med hvalpen
  • Adfærdsterapi

​Der er dog også mulighed for, at træningen kan foregå et tredje sted. Det kan for eksempel være i en hundeskov, hvis hundens udfordringer eksempelvis kan relateres til socialt samvær med andre hunde.

Uanset om du vælger privat hundetræning i jeres eget hjem, eller om træningen med fordel kan foregå et andet sted, så får I hundetræning enetimer, som sikrer, at der er 100 % fokus på lige netop dig og din hund.

​Adfærdsbehandling i eget hjem

Nogle hunde udvikler uheldige vaner, som kan være til stor gene. Den uønskede adfærd er heldigvis mulig at aflære og erstatte med bedre adfærdsmønstre. Er du i tvivl om hvorvidt din hund har brug for adfærdsbehandling? Hvis den udviser uønsket adfærd kan en adfærdsbehandling være en rigtig stor hjælp.

Eksempler på uønsket adfærd:

  • At være aggressiv
  • At være asocial eller dårlig til andre hunde
  • At gø højlydt så det kan høres af naboerne
  • At tisse på gulvet
  • At udvise problemer med at være alene hjemme
  • At beskytte sin mad med aggression

eller andet problematisk adfærd, som generer dig og din familie eller dine naboer.

Det vigtige er ikke om din hund er af en bestemt race eller om den er lille eller stor. Alle individuelle hunde kan komme til at udvikle uønsket adfærd. Hos Seca’s Hundecenter ser vi altid den individuelle hund. Vi lægger vægt på hundens natur og naturlige adfærd som individuel hund. Derfor foretager vi også adfærdsbehandling ud fra hundens sprog og egne præmisser.

Vi er af den overbevisning, at rigtig mange af de daglige udfordringer mellem hund og ejer bedst løses i jeres eget hjem. Det er her, I hver især føler jer trygge, og det er samtidig også her, mange af de daglige udfordringer typisk finder sted.

Du kan læse mere om adfærdsbehandling her: Hundeadfærdsterapi

Sidebar

Professionel hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os i dag for privat hundetræning

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan privat hundetræning foregår, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon +45 98 94 34 98 eller info@secashundecenter.dk.

Fortæl os om dine udfordringer, så sammensætter vi et forløb, der er skræddersyet til dig og din hund.