​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

​Specialhunde til mange forskellige formål

Hos Seca’s Hundecenter har vi mere end 15 års erfaring med blandt andet træning af specialhunde til mange forskellige opgaver. 

Derudover tilbyder vi både salg og uddannelse af tjenestehunde, og vi tilbyder vores services for både private kunder, virksomheder og institutioner i Taars, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland.

Salg, træning og uddannelse af specialhunde

Vi tilbyder blandt andet salg, uddannelse og træning af følgende specialhunde: 

  • Sprængstofhunde
  • Narkohunde
  • Eftersøgningshunde
  • Forsvarshunde
  • Vagt- og patruljehunde
  • Pladshunde

​Vores specialhunde kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med sikring af sprængstof ved større koncerter eller i forbindelse med krydstogter og fragtskibe, der har en øget risiko for terrorangreb.

​Vores forsvars- og patruljehunde kan for eksempel bruges til eftersøgning af butikstyve, til koncertpladser, til bevogtning af markedspladser og mange andre typer vagtopgaver.​​

Vores narkohunde kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være på private arbejdspladser, hvor der er problemer med narkotika, eller det kan være på botilbud og andre institutioner, hvor der kan være stofmisbrugere. 

Endvidere kan vores specialhunde have en præventiv virkning i forbindelse med skolefester, hvor man ønsker at forhindre, at eleverne indtager stoffer, ligesom det gør sig gældende i løbet af den almindelige skoledag, hvor man ønsker at forhindre salg af stoffer og påvirkede elever på skolens område. 

Kontakt os og hør mere om vores forskellige services

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores specialhunde eller vores træning og uddannelse. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 29 61 19 22, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

1.​Holdene er små som de plejer

2.​ Vi holder afstand som anbefalet.

3.​Kontakt og leg hundene i mellem indgår ikke i træningen.

Hvis man har lyst til at hundene leger  sammen, foregår det efter træningen.  

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

CVR: 35261087