Hundepension

Hundepension og dagpleje

Gode forhold til din bedste ven

Udover træning og adfærdsterapi, tilbyder vi også at passe din hund i vores hundepension. Vores generelle viden om hunde, giver os de bedst forudsætninger for at dække hundenes behov uanset race og alder. At få passet sin hund er en tillidssag, og vi vægter ærlighed og trivsel utrolig højt.

Vores hundepension består af opvarmede bokse med tilhørende løbegård. Hundene bliver aktiveret hver dag med gåture, leg i vores indhegninger, søgeøvelser eller hvad hunden ellers måtte have brug for. Derudover bliver de naturligvis kælet for og hygget om i løbet af dagen.
Vi gør altid vores bedste, for at skabe et roligt og behageligt miljø for hundene i pensionen. Der går ikke lang tid, før hundene kender til vores rutiner og dermed ved hvornår der er tid til aktivering, og hvornår der er tid til hvile. Vi opdaterer jævnligt vores sociale medier (facebook, tiktok og instagram) med billeder og videoklip af hundenes dagligdag hos os. 

Når man booker tid i hundepensionen, er der mulighed for at tilkøbe en række ydelser i form af ekstra gåture, negleklip, vask mv. 

Hundedagpleje i Nordjylland

Vi tilbyder også dagspasning af hunden, i form af hundedagpleje. Hundedagpleje kan benyttes i forbindelse med dagsudflugter, lange arbejdsdage eller hvis hunden ikke kan være alene hjemme. Derudover er hundedagpleje en rigtigt god idé i forbindelse med tilvænning af hundepension.

Vores hundepension har mange trofaste hunde/kattekunder fra hele landet – primært nærområdet i Nordjylland, Skagen, Hjørring, Bindslev, Løkken, Blokhus, Vendsyssel, Frederikshavn, Aalborg mf.

Vi har igennem årene fået mange flotte kundeanmeldelser på Google, hvilket vi naturligvis er meget stolte over….

Betingelser for pensionen kan findes længere nede på denne side. Hvis i har yderligere spørgsmål til vores hundepension, så kontakt os meget gerne. 

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.


Indlevering/afhenting i pensionen

Søn – Fre fra 9:00-10:00 og 17:00-18:00
Lørdag fra 9:00-10:00 og 16:00-17:00
– Dog kun efter aftalt tidspunkt

Dagpleje

Indlevering kl 07.00-09.00
Afhentning kl 17.00-18.00
– Samt efter aftale

Trofaste hunde og katte kunder siden 2005

Hundepension har mange trofaste hunde/kattekunder fra hele landet – primært nærområdet i Nordjylland, Skagen, Hjørring, Bindslev, Løkken, Blokhus, Vendsyssel, Frederikshavn, Aalborg mf..

Vores hunde og kattepension har eksisteret siden 2005, og det skyldes bl.a. alle vores trofaste kunder.

Pensionen er ’løbende’ blevet opgraderet med nye hunde/kattebure, opvarmede bokse og egen løbegård.

Vi forsøger altid at give den bedst mulige oplevelse – det fortjener du og din hund/kat ved et besøg hos Hirtshals Hundepension. Vi har igennem årene fået mange flotte kundeanmeldelser på Google, hvilket vi naturligvis er meget stolte over….

Pensionens betingelser

 • Alle hunde skal som minimum være vaccineret med DHP vaccinen, og den må være max 3 år gammel. Kontakt os eller spørg din dyrlæge, hvis du er i tvivl.
 • Husk at tage hundens sundhedsbog med, så vi kan registrere chip nr, vacciner mv. Hvis sundhedsbogen er væk, skal i bede om en udskrift fra jeres dyrlæge med ovenstående oplysninger. Hvis ikke man kan fremvise dokumentation på vacciner, vil hunden blive afvist.
 • Tider for ind- og udlevering skal overholdes og i bedes kontakte os ved eventuel forsinkelse. Hvis man kommer udenfor åbningstid, bliver der pålagt et gebyr på 200 kr.
 • Hunden skal være lovpligtigt ansvarsforsikret.
 • Hunden skal være sund og rask. Hunde der viser tegn på sygdom ved indlevering bliver afvist.
 • Hvis hunden skal medicineres under opholdet, skal medicinen opbevares i original emballage. Hvis hunden skal have en form for kompliceret medicinering, bedes i kontakte os for at høre om dette kan lade sig gøre.
 • Hvis der skal være flere hunde i samme boks, skal dette oplyses ved booking. Det er et krav at hundene kan spise i samme boks.
 • Hvis hunden ødelægger noget under opholdet, sendes regning til ejer.
 • Hunden skal indleveres i butikken, hvorefter vi selv tager hunden med ned i pensionen for at undgå uro blandt de andre hunde. Hvis man ønsker at se pensionen inden et ophold, skal dette aftales med os på et tidspunkt besøget ikke er til gene for de andre hunde i pensionen.
 • Omkring skoleferier og højtider betales for minimum 4 dage uanset om opholdet er kortere
 • I ugerne 27-28-29-30-31 betales for minimum 6 dage uanset om opholdet er kortere
 • Nytårsaften og juleaften betales for minimum 4 dage uanset om opholdet er kortere. Bemærk at dagsprisen d. 24/12 og 31/12 er 440,-
 • Betaling ved indlevering og altid for hele det bestilte ophold
 • Aflysning mindre end 1 uge inden ankomst betales 50% af beløbet
 • Ved udeblivelse betales det fulde beløb

Hundepension og dagpleje

Skal du og familien på ferie til udlandet? Eller skal dit kæledyr have de bedste rammer I hverdagen, mens du er på arbejde?

Hos Secas hundecenter – Hirtshals Hundepension står vi klar til at tage imod din bedste ven, uanset hvad årsagen er til, at dit kæledyr skal være i pension.

Vi passer godt på din bedste ven

Vores hundepension og dagpleje henvender sig til alle hunde uanset race, alder og særlige behov. Alle hunde får sin egen opvarmede boks med tilhørende løbegård. Der er god plads begge steder, så der kan leges, soves, undersøges og slappes af.

Det er vores fornemmeste opgave at give din hund de absolut bedste og mest trygge rammer, når den ikke kan være i sine hjemlige omgivelser hos dig. Hver dag er der gåture, som tilpasses både de store og de små hunderacer i forhold til distance. Derudover kan din hund se frem til leg, daglige aktiviteter, søgeøvelser samt de nydelsesfulde stunder, hvor der bare skal kæles for din hund.

Har du særlige ønsker til, hvad der skal ske, mens vi passer på din hund, kan du tilvælge forskellige ydelser – herunder ekstra gåture, klip af negle og bad.

Hundedagpleje

Der kan være forskellige årsager, til at benytte sig af dagpleje. Dagpleje er et godt tilbud, hvis din hund skal vænne sig til at være i hundepension. Det er mest trygt for ejer at aflevere sin hund, hvis man ved hvordan de reagerer på at blive passet. Vi tager altid en ærlig snak om, hvordan opholdet er gået. 

Hundedagpleje kan også være aktuelt, hvis du og familien skal på en dagsudflugt. Derudover kan man benytte sig af dagpleje i forbindelse med lange arbejdsdage eller hvis din hund ikke er tryg ved, at være alene hjemme. 

Det er fleksibelt at booke dagpleje hos os, og vi besvarer alle forespørgsler hurtigst muligt. Du er altid velkommen, til at kontakte os hvis du ønsker en aftale om et fast forløb. Vi har flere hunde, der kommer i dagpleje nogle faste dage om ugen/fast perioder. 

Vi er her også for dig med kat

Selvom vi er et hundecenter, er det ikke kun hundepension og dagpleje, vi tilbyder. Vi har også en kattepension i uforstyrrede omgivelser.

Kattepensionen er opvarmet, og vi gør altid vores bedste for at skabe et roligt og trygt miljø for kattene. Har du flere katte, kan du få dem passet sammen, så de har en boks sammen.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores kattepension. 

Book tid til pension eller dagpleje i dag

Hundepensionen startede tilbage i 1984, i 2005 blev det overtaget af hundepensionens nu tidligere ejer indtil det i 2021 blev overtaget af indehaver René og hans hustru Maria. Med respekt for vores trofaste kunder og et ønske om hele tiden at være med på beatet, så opgraderer vi hele tiden vores fysiske rammer, så det passer til efterspørgslen.

Vi vægter tryghed og ro højt, kombineret med daglige aktiviteter der bliver tilpasset hver hund. 

Kontakt os gerne, hvis i har yderligere spørgsmål til vores hundepension.

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.