Om os

Om Secas Hundecenter

Seca’s Hundecenter er til daglig drevet af René og sine medarbejdere Katja og Anette. René’s hustru Maria hjælper også lejlighedsvis til i butikken, samt med hundetræningen efter behov. Vi er alle passionerede hundemennesker, der har udvidet vores hobby til at drive et hundecenter. Vi træner vores egne hunde på konkurrenceplan indenfor forskellige discipliner.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe hundeejere med deres hunde. Vi har mange års erfaring med mange forskellige hunderacer, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at kunne skræddersy træningen til den enkelte hund og ejer.

Seca’s Hundecenter startede i 2013. Vi har i mange år hjulpet hundeejere med træning og adfærdsterapi, og i 2021 overtog vi Hirtshals Hundepension, hvilket gav os mulighed for at udvide med pasning af hunde og katte, fysisk butik samt webshop. Vi har senere hen lavet en aftale med Sindal dyrehospital om at de flytter deres Hirtshals afdeling op til os. Derudover har vi lavet en aftale med Carina Christensen fra KynoRehab som er hundeosteopat om at komme her på adressen ca. en gang om måneden.

Vi lægger stor vægt på harmoni mellem hund og ejer. Dette opnås udelukkende ved, at der er tillid og ved, at der bliver sat de rigtige rammer. Det kan være svært at navigere i, hvorfor hunden gør som den gør. Vores mange års erfaring med hundeadfærd og hundetræning gør os i stand til at hjælpe med denne del.

Vores mål er at hjælpe, så mange hundeejere som muligt på bedst mulig vis. Vi imødekommer hundeejerens behov og forstår at ikke alle hunde er ens. Vi står klar til at hjælpe, uanset hvad udfordringen måtte være.

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.


om os - Secas Hundecenter - split grid 2 - Om os

Uddannelser og kurser

  • Figurentuddannelse i PH
  • Figurentuddannelse i schæferhundeklubben C1, C2 og C3.
  • Lydighedskursus B1 (teori og praksis) i schæferhundeklubben.
  • Gr. C kursus ved Vit glisnick.
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Tobias Oleynik (nepopo).
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Martin Knudsen.
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Mai-Britt Nielsen.
  • Sporkursus ved schæferhundeklubben 67med kontant, mobile pay eller betalingskort

Se videoer af arbejde, med vores egne hunde ved at klikke her.