​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

Om Secas Hundecenter

​Maria og jeg har beskæftiget os seriøst med hundetræning i mere end 12 år. Allerede fra starten har vi ønsket os på et tidspunkt, at udvide vores hobby til at drive et hundecenter, fordi vi elsker at arbejde med hunde og deres førere. Vi træner selv schæferhunde på konkurrenceplan, men har ved at være trænere på alverdens hold fået erfaring med mange forskellige hunderacer.

Vi lægger stor vægt på harmoni mellem menneske og hund

Dette opnås udelukkende ved at der er tillid mellem hund og ejer, samt at der bliver sat de rigtige rammer for hunden, hvilket er hvorfor vi koncentrere os enormt meget om denne del af træningen, især på hvalpe og begynderholdende, men også i de tilfælde hvor der er påkrævet noget adfærdskorrektion vil det være den del af træningen der kommer til at fylde meget.

Vi kommer også gerne hjem til jer

Vi har ofte oplevet at hundeejere er kommet til træning og det går okay, men det de egentlig har brug for er hjælp indenfor ens egne fire vægge, f.eks. med opgaver som at gøre hunden renlig, få den til at holde op med at gø, opføre sig pænt når der kommer gæster osv. derfor har vi valgt at spænde bredere end bare at være et træningscenter, ved netop at tilbyde adfærdsterapi og/eller enetimer i eget hjem og omgivelser.

Vi glæder os derfor til at hjælpe jer med jeres firbenede ven, sådan at alle i familien kan få det rart med hinanden.

Uddannelser og kurser

  • Figurentuddannelse i PH
  • Figurentuddannelse i schæferhundeklubben C1, C2 og C3.
  • Lydighedskursus B1 (teori og praksis) i schæferhundeklubben.
  • Gr. C kursus ved Vit glisnick.
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Tobias Oleynik (nepopo).
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Martin Knudsen.
  • Kursus i lydighed og bidearbejde ved Mai-Britt Nielsen.
  • Sporkursus ved schæferhundeklubben 67

Se videoer af arbejde, med vores egne hunde​​

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

Sdr Ringvej 1, 9850 Hirtshals

CVR: 35261087