​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

Narkohunde til privat og erhvervsmæssigt brug

​Hos Seca's Solutions har vi stor erfaring med hundetræning, herunder blandt andet træning af narkohunde. 

Vi kommer blandt andet ud til virksomheder, institutioner og private kunder i Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Aalborg og Taars samt i hele resten af Nordjylland. 

Servicen kan bl.a. bruges af:

  • Private virksomheder der oplever problemer med narkotika på arbejdspladsen.

  • ​Skoler – kontrol af tasker, jakker og skolens område. Ydelsen bliver både brugt til skolefester, hvor det har en præventiv effektiv mod, at eleverne tager stoffer med på skolen, og i hverdagen, hvor kontrollen har en præventiv effekt på både salg af stoffer på skolen samt mod påvirkede elever i skoletiden.

  • Botilbud – søgning af værelser samt institutionens fællesarealer. Indsatsen mindsker stofmisbruget blandt beboerne væsentligt.

Vi udfører også specialopgaver

Vores hunde kommer også gerne ud til specialopgaver, som blandt andet kan være sprængstofssikring til større koncerter, krydstogter og fragtskibe med en risiko for terrorangreb.


Derudover kan vores hunde også bruges som patrulje-/forsvarshunde til eftersøgning af tyve i butikker, bevogtning af markedspladser, koncertpladser og lignende eller faste vagtopgaver.

  • Til vores professionelle kunder kan vi også tilbyde uddannelse og salg af diverse tjenestehunde, herunder blandt andet:

  • Narkohunde
  • Sprængstofhunde
  • Vagt- og patruljehunde
  • Eftersøgningshunde
  • Forsvarshunde
  • Pladshunde

sollogo2_192_510

Kontakt os for mere information om vores narkohunde

Kunne du tænke dig at høre mere om brugen af vores narkohunde eller øvrige tjenestehunde, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 29 61 19 22 for et uforpligtende møde, men du kan også skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

Sdr Ringvej 1, 9850 Hirtshals

CVR: 35261087