PRAKTISK INFO

PRAKTISK INFO

 • Husk masser af godbidder, gerne pølsestykker eller lignende + evt. bold eller bideskind og/eller en klikker
 • Hunden SKAL være Forsikret- og vaccineret
 • Der kan betales med kontant, mobile pay eller betalingskort

PROFESSIONEL HVALPETRÆNING

Er du blevet den glade ejer af en hvalp, eller har du planer om en ny hund, tilbyder vi at komme ud til dig og sørge for, at du og hvalpen får en god start sammen.

Vil du gerne forhindre din hund i at gø, splitte det hele ad, hoppe op og så videre? Det handler om at lære din hund de gode vaner fra starten af, så vil I få et godt forhold resten af jeres tid sammen.

Vi tilbyder at komme ud til dig og din nye hvalp for at lave de indledende øvelser, inden det går galt.

Det kan for eksempel dreje sig om:

 • Indkald
 • Renlighed
 • Kontakt
 • Alene hjemme-træning
 • Gåture
 • Stimuleringsøvelser
 • Lydighedsøvelser

Book tid her

PROFESSIONEL HUNDETRÆNING

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.

 

Find hvalpetræning nær dig i Nordjylland

 

Hvalpetræning er hyggeligt, lærerigt og giver gode tips til at have hund. Det styrker samtidig samarbejdet mellem hund og ejer – til glæde for dig og din hund.

Hvalpetræning i Nordjylland

Socialisering, miljøtræning og samarbejdstræning er en vigtig opgave, når du har en hund fra, at den er helt lille. Hvalpetræning er et godt sted at komme i gang med en god og lærerig socialisering. Her kan den lille hvalp styrke evnen til og kunne koncentrere sig om opgaver på trods af forstyrrelser i form af andre hunde m.m.desuden styrkes hund/fører forholdet.

Med den rette træning kan du få en hund, der agerer roligt, er tryg og velafbalanceret i selskabet med både mennesker og dyr. Se, om der ikke skulle være et ledigt hold til dig og din hund med hvalpetræning i Nordjylland allerede i dag, og kom godt i gang fra starten. Hvis ikke i kan finde nogle hold, er i velkommen til at kontakte os for at komme på venteliste. Vi starter hold ca. hver 7 uge.

Hvalpetræning for dig og din hund 

Det er både en fordel for dig som ejer og for din hunds liv, at den kommer ud og bliver socialiseret med den rette træning allerede fra en tidlig alder. Hvis ikke en hund kan føle sig tryg i selskab med andre mennesker eller dyr og har manglende evner indenfor kommunikation, så vil den hurtigt blive forvirret og måske endda også ængstelig.
Samtidig vil du kunne have svært ved at opnå en succesfuld træning, hvis ikke den rette forståelse for kommunikation mellem hund og menneske er opnået.

Ved at starte til hvalpetræning hos en hundetræner med stor erfaring, får du hjælp til at lære hunden de sociale rammer, så der er en betydelig større sandsynlighed for, at det at have hund bliver en ren fornøjelse for både tobenede og firbenede derhjemme.

Du lærer gode takter til hundetræning 

Ikke nok med, at du lærer din hund at være i nærheden af andre artsfæller og tillære, hvad der er ønskelig adfærd med og omkring mennesker, så får du også gode muligheder for at træne nyttige kommandoer. Ligeledes vil du måske opdage gode råd i forbindelse med træningsteknikker, så du selv kan præge træningen positivt og effektivt fremover.

Hos en professionel hundetræner og hvalpetræning vil der som oftest være fokus på at indlære følgende egenskaber og kommandoer: 

 • Indkald
 • Basal lydighed 
 • Gå-pænt-i-snor 
 • Kontakt og samarbejde
 • Socialisering / leg 

 

Hvis dine fokusområder ligger mere på områder som renlighed, alene hjemme træning, hvordan møder jeg gæster træning m.m. tilbyder vi hjemmebesøg som vi kalder ”Den gode start”

Opnå større glæde sammen med din hund 

At komme til hundetræning som hvalp eller unghund og være omgivet af interessante legekammerater i uvante omgivelser kan være noget af en prøvelse for en lille hund. Der er eventuelt ikke den helt store interesse ved at skulle koncentrere sig om lydighed og kontakt, når nu der i stedet kunne blive lagt op til fri leg, tumlen rundt og møde søde snuder.At opnå kontakt og samarbejde med hunden kan derfor være en svær opgave uden den rette hjælp.

Selvom din hvalp eller unge hund ikke kan holde koncentrationen i lang tid ad gangen, så er formålet at skabe et stærkere bånd mellem menneske og hund, uanset hvilke omgivelser hunden befinder sig i.
På vores hold får du de redskaber der skal til for at opnå motivationen i din hund til at samarbejde og trives i hverdagen. Et sammenhold og samarbejde som kan tages med udenfor træningsbanen til glæde for både dig og din hund.

Tilmeld dig her

 

PRAKTISK INFO

 • Husk masser af godbidder, gerne pølsestykker eller lignende + evt. bold eller bideskind og/eller en klikker
 • Hunden SKAL være Forsikret- og vaccineret
 • Der kan betales med kontant, mobile pay eller betalingskort

Hvad siger kunderne?

Her kan du læse anmeldelser fra vores kunder og høre hvad de synes om os