HVALPELEGESTUE

Seca’s Hundecenter tilbyder hvalpelegestue i Hirtshals for dig med hvalp i Nordjylland. En hvalpelegestue hjælper din hvalp med at lære socialisering med andre hunde. Ring og hør mere om hvornår vi holder den næste hvalpelegestue.

HVORFOR HVALPELEGESTUE?

Det er vigtigt for din hvalps udvikling, at den lærer socialt samvær med andre hunde. En hvalpelegestue er helt perfekt til det formål. Her får din hvalp lov til at fyre noget krudt af mens den lærer at lege med andre hunde under vores hundetræneres supervision.

MØD ANDRE HVALPE

I en hvalpelegestue lærer din hund at lege med andre hvalpe under sikre og kontrollerede forhold. Det er uundværligt for din hunds udvikling og hjælper dig og din hund med en god start. Vores hundetræner er altid til stede og hjælper ved at kommentere på hundenes signaler og kropssprog, så du selv kan blive klogere på hvordan du kan tackle forskellige situationer i mødet med andre hunde.

Kontakt os i dag og hør hvornår vi igen afholder hvalpelegestue.

PROFESSIONEL HUNDETRÆNING

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.

 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Vi får mange henvendelser angående hvalpelegestue, så her er der svar på de mest stillede spørgsmål samt lidt praktisk info 🐕

- Vi opretter en begivenhed for hver hvalpelegestue, så i kan følge med i hvilke datoer vi afholder det (ingen begivenhed = ingen legestue).

- Vi vurderer, hvornår hunden er for gammel til legestue. Det er meget forskelligt fra hund til hund og derfor kan vi ikke sætte alder på.

- Vi sørger for at lave opdelinger ifht alder, størrelse, sind mv. i de forskellige indhegninger

- Det er en god idé at tjekke vores facebook side inden afgang, i tilfælde af aflysning. Da legestuen er uden tilmelding, kan vi desværre ikke give direkte besked.

- Det koster 20kr pr gang at være med.

- Alle hunde skal være vaccineret.

- I kan parkere foran butikken eller på træningspladsen. 

- Alle hunde holdes i snor indtil de er i indhegningerne.

- I må meget gerne trykke "deltager" på begivenheden, hvis i ved at i kommer.

 

Vi glæder os til at se jeres skønne hvalpe! 

 

Hvad siger kunderne?

Her kan du læse anmeldelser fra vores kunder og høre hvad de synes om os