Hvalpelegestue

Hvalpelegestue

OBS: Vi tilbyder ikke legestue i øjeblikket. 

Seca’s Hundecenter tilbyder hvalpelegestue i Hirtshals for dig med hvalp i Nordjylland. En hvalpelegestue hjælper din hvalp med at lære socialisering med andre hunde. 

Hvorfor hvalpelegestue?

Det er misforstået, at hunde skal kunne lege med alle andre hunde. Men det er en god idé, at hvalpen lærer hundesprog under sikre forhold. Hvalpelegestue foregår altid under supervision af vores hundetrænere som har mange års erfaring med alle racer, og som har god forstand på hundesprog. Der vil blive kommenteret på hundenes signaler og kropssprog, så du selv kan blive klogere på hvordan du kan tackle forskellige situationer i mødet med andre hunde.

Følg os på facebook, hvor vi opdaterer når hvalpelegestue starter op igen. 

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.


Spørgsmål og svar

Vi får mange henvendelser angående hvalpelegestue, så her er der svar på de mest stillede spørgsmål samt lidt praktisk info 🐕


Vi opretter en begivenhed for hver hvalpelegestue, så i kan følge med i hvilke datoer vi afholder det (ingen begivenhed = ingen legestue).


Vi vurderer, hvornår hunden er for gammel til legestue. Det er meget forskelligt fra hund til hund og derfor kan vi ikke sætte alder på.


Vi sørger for at lave opdelinger ifht alder, størrelse, sind mv. i de forskellige indhegninger


Det er en god idé at tjekke vores facebook side inden afgang, i tilfælde af aflysning. Da legestuen er uden tilmelding, kan vi desværre ikke give direkte besked.


Det koster 20kr pr gang at være med.


Alle hunde skal være vaccineret.


I kan parkere foran butikken eller på træningspladsen.


Alle hunde holdes i snor indtil de er i indhegningerne.


I må meget gerne trykke “deltager” på begivenheden, hvis i ved at i kommer.

Vi glæder os til at se jeres skønne hvalpe!