​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

Hvalpetræning og hundetræning for privatpersoner og professionelle

Hos Seca’s Hundecenter har vi mere end 15 års erfaring inden for hvalpe- og hundetræning for både privatpersoner og professionelle. Vi har særlig stor erfaring med at træne vanskelige hunde samt tjenestehunde, og hos os er der både mulighed for hjemmekonsultationer, holdtræning og personlig træning.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til hundetræning i Taars, Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, samt resten af Nordjylland.

Træning af hvalp i socialisering, lydighed og samarbejde

Har du fået en hvalp, og ønsker du at give jeres indbyrdes forhold den bedst mulige start, så kan du med fordel begynde til hvalpetræning hos os. Træning af hvalp kan ske fra hvalpen er 8 uger gammel, og træningen består af både øvelser og træning i:​

  • Kontakt
  • Samarbejde
  • Socialisering
  • Lydighed
  • At være alene hjemme
  • At gå ture
  • Renlighed
  • Stimulering​/aktivering

Hundetræning af vanskelige hunde

​Har du svært ved at træne og opdrage din hund, og har du endnu ikke fået hjælp, der har virket? Så lad os hjælpe dig. Vi er specialister inden for hundeadfærd og hundetræning, og vi har stor erfaring med vanskelige hunde.

Vi tilbyder blandt andet adfærdsterapi, og det kan her være en stor fordel at booke en hjemmekonsultation, hvor både du og hunden er i trygge rammer.

Vi arbejder med alle slags hunde, hvad end der er tale om familiehunde, vagthunde, narkohunde eller lignende.

Kontakt os og hør mere om vores hunde- og hvalpetræning

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores hundetræning og træning af hvalp, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 29 61 19 22, men du kan også skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk, hvis du foretrækker det.

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

Sdr Ringvej 1, 9850 Hirtshals

CVR: 35261087