Hundemassage

Hundemassage

I 2023 gik René i gang med at uddanne sig som hunde osteopat. Første led i uddannelsen er massage, som vi nu også tilbyder hos Seca’s Hundecenter.

Massage har været brugt til mennesker i mange år, men det har bestemt vist sig også at have en gavnlig effekt hos hunde. Seca’s Hundecenter startede oprindeligt med træning og adfærdsterapi og massage / osteopati kommer til at være et vigtigt led i denne del. Hundens fysik kan have meget at sige ifht f.eks. uønsket adfærd. Vi vil gerne sikre, at hundene ikke har ondt eller på anden vis er udfordret fysisk når vi arbejder med dem.

Massage kan benyttes til f.eks. at forebygge muskelømhed og skader, øge holdbarheden af anden terapiform, udstrækning/afspænding mv. Eller blot som ganske almindeligt velvære. Med andre ord; din hund behøver ikke at fejle noget for at blive behandlet.

Vi har mange års erfaring med brugshunde, som i særdeleshed er udsat for spændinger/skævheder mm. hvor massage / osteopati altså kan gøre underværker. Disse behandlingsformer henvender sig dog ikke kun til brugshunde, men til alle slags hunde uanset alder, størrelse og race.

Hunde viser sjældent at de har ondt, så det kan være utroligt svært at se med det blotte øje. Derudover foretrækker vi altid at forebygge frem for at behandle, hvilket ovenstående behandlingsformer kan være behjælpelige med. En mindre skævhed eller spænding kan udvikle sig til at problem, hvis ikke det bliver taget hånd om i tide.

Men kan alle hunde blive behandlet? Svaret er som udgangspunkt ja. René har arbejdet med adfærdsvanskelige hunde i over 15 år, og det er en enorm fordel ifht håndtering af hunden under behandling. Vi ønsker at opnå tillid til hund og ejer, så oplevelsen bliver så behagelig som overhovedet muligt. Langt de fleste hunde nyder det, når først de finder ud af hvad det drejer sig om.

Vi har også samarbejde med Carina Christensen, som er uddannet hunde osteopat. Hun kommer hos os ca hver 3. uge og man kan følge med i hendes besøg, nye datoer mv på vores facebook side. 

Hvis i har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.