​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

​​Tilmeld dig:

​Hold tilmelding

Hundeadfærdsterapeut med speciale i hundeadfærd og adfærdsterapi

​ "Nyheder"

Kan ses under nyheder her på siden ,samt på facebook

https://www.facebook.com/

groups/150779068948943/?ref=bookmarks

Praktisk info


  • Husk masser af godbidder, gerne pølsestykker eller lignende + evt. bold eller bideskind og/eller en klikker
  • Hunden SKAL være Forsikret- og vaccineret
  • Der kan betales med kontant, mobile pay eller betalingskort


​​

​Har du brug for professionel assistance inden for hundeadfærd? Så lad os hjælpe dig. Hos Seca’s Hundecenter finder du en dygtig hundeadfærdsterapeut, der har stor erfaring inden for hundetræning, hundeadfærd og adfærdsterapi.

Det meste af vores arbejde i forbindelse med hundeadfærd foregår i jeres eget hjem, da vi mener, at mange af de daglige udfordringer, eller for den sags skyld de svære udfordringer, løses bedst i eget hjem, hvor både hund og ejer føler sig tryg.

Vi har mere end 15 års erfaring som hundeadfærdsterapeut, og vi kan hjælpe alt fra brugshunde til familiehunde. Du kan finde os i Taars, men vi tager gerne til hjemmekonsultationer i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland.​

Hjemmekonsultationer / enetimer

​Med hjemmekonsultationer har I mulighed for både almindelig lydighedstræning, adfærdsterapi og hundepsykologi samt den gode start med hunden enten i jeres eget hjem eller på et andet aftalt sted. Det kan for eksempel være i en hundeskov, eller der hvor de pågældende udfordringer opstår henne.

Adfærdsterapi til hunde er for dig, som har en hund med lidt mere alvorlige problemer. Det kan for eksempel være, at hunden er aggressiv. Problemerne kan være mange, men heldigvis kan langt de fleste løses. 

Holdtræning med hunden

Vores holdtræning er for dig, som også gerne vil have noget socialt ud af det at træne med hunden, og som ønsker at lære hunden at lystre blandt forstyrrelser som for eksempel andre hunde og lignende. På den måde vægtes socialt samvær, socialisering af hunden og lydighed højest på holdtræning.

Der vil derfor ikke være nær så meget plads til behandling af specifikke problemstillinger, som der vil være ved hjemmekonsultationer.​

Søgekursus med fokus på søgearbejde

Vores søgekursus henvender sig til dig, som godt kunne tænke sig at få aktiveret hunden mere hensigtsmæssigt ved at lære den at søge efter genstande eller efter sin mad.

Træningen kan tænkes som en aktivering for hunden i dagligdagen, eller den kan trænes mere seriøst, hvis du har interesse for søgearbejde.

Uanset ambitionsniveau er I velkomne på dette begynderkursus i søgearbejde.

Den gode start for dig og din hvalp

Er du blevet den glade ejer af en hvalp, eller har du planer om en ny hund, tilbyder vi at komme ud til dig og sørge for, at du og hvalpen får en god start sammen.

Vil du gerne forhindre din hund i at gø, splitte det hele ad, hoppe op og så videre? Det handler om at lære din hund de gode vaner fra starten af, så vil I få et godt forhold resten af jeres tid sammen.

Vi tilbyder at komme ud til dig og din nye hvalp for at lave de indledende øvelser, inden det går galt.

Det kan for eksempel dreje sig om:

  • Indkald
  • Renlighed
  • Kontakt
  • Alene hjemme-træning
  • Gåture
  • Stimuleringsøvelser
  • Lydighedsøvelser

Vi arbejder med hundeadfæ​rd hos alle hundetyper

Vores hundeadfærdsterapeut arbejder med alle slags hunde lige fra familiehunde og vagthunde til narkohunde. VI tilbyder både træning og adfærdskonsultationer.

​Derudover tilbyder vi også hjælp til konkurrencehundetræning og tjenestehundetræning. Vi kan både hjælpe med lydighedstræning, sporetræning, forsvarsarbejde, søgearbejde og så videre.​

Hjælp til valg af hund

Vi tilbyder GRATIS vejledning i forbindelse med valg af hund.

Langt de fleste problemer mellem ejer og hund kan undgås, hvis man forbereder sig grundigt på det at anskaffe sig en hund.

Det er vigtigt, at racen passer til dit og resten af familiens temperament og jeres behov, og det er også vigtigt, at man er klar over, hvad det er, man går ind til, når man anskaffer sig en hund.

For mange kommer det som et chok efterfølgende, hvis ikke man har gjort sig de rigtige tanker omkring det at få hund. Derfor tilbyder vi hos Seca’s Hundecenter den rådgivning, som vi mener, der skal til for, at ”projekt hund” bliver til en succes.

Kontakt vores hundeadfærdsterapeut og få hjælp til en god hundeadfærd

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for hundetræning og hundeadfærd? Så tag endelig kontakt til vores hundeadfærdsterapeut. Vi har faste priser, som du kan finde her (LINK: https://secashundecenter.dk/priser.aspx), men vi sender gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi tager også gerne en samtale om, hvad der vil være bedst for dig og din hund.

Du kan ringe til os på telefon 29 61 19 22 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@secashundecenter.dk.​ 

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af 43 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter i alle former for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

CVR: 35261087