​​Ring til os:
29 61 19 22

Send os en mail:
info@secashundecenter.dk

Booking:

Tilmeld dig her

​Privat hundetræning i trygge rammer

​Kunne du tænke dig at få privat hundetræning, hvor der kun er fokus på dig og din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Seca’s Hundecenter tilbyder vi hundetræning hjemme hos dig, hvor både du og din hund er trygge.

Vi tilbyder blandt andet privat hundetræning i Taars, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland. Vi har over 15 års erfaring inden for træning af hunde, og vi træner både hvalpe samt vanskelige hunde med adfærdsproblemer. 

Hjemmekonsultation eller træning på et aftalt sted

Vi er af den overbevisning, at rigtig mange af de daglige udfordringer mellem hund og ejer bedst løses i jeres eget hjem. Det er her, I hver især føler jer trygge, og det er samtidig også her, mange af de daglige udfordringer typisk finder sted.

Her kan en privat hundetræner fra vores hundecenter tilbyde:

  • Lydighedstræning
  • En god start med hvalpen
  • Adfærdsterapi

​Der er dog også mulighed for, at træningen kan foregå et andet sted end i jeres eget hjem. Det kan for eksempel være i en hundeskov, hvis hundens udfordringer eksempelvis kan relateres til socialt samvær med andre hunde.

Uanset om du vælger privat hundetræning i jeres eget hjem, eller om træningen med fordel kan foregå et andet sted, så får I hundetræning enetimer, som sikrer, at der er 100 % fokus på lige netop dig og din hund.

Kontakt os i dag for privat hundetræning

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan privat hundetræning foregår, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 29 61 19 22 eller e-mail info@secashundecenter.dk.

Fortæl os om dine udfordringer, så sammensætter vi et forløb, der er skræddersyet til dig og din hund. 

 

Vil du ringes op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information vedr. Covid-19

Vi tilbyder fortsat holdtræning og hjemmekonsultationer.

​​

1.​Holdene er små som de plejer

2.​ Vi holder afstand som anbefalet.

3.​Kontakt og leg hundene i mellem indgår ikke i træningen.

Hvis man har lyst til at hundene leger  sammen, foregår det efter træningen.  

Maiken Møller

Vi tilkaldte René, da vi havde et meget svært adfærdsproblem med vores dejlige schæfer. Mange har forsøgt at give os råd og vejledning, vi havde selv prøvet alt muligt forskelligt - alt uden held.
Efter ét besøg, kunne René fortælle hvad der med stor sandsynlighed var galt, og hvordan vi løste problemet. Allerede 2-3 dage efter hans besøg, blev vores hund til en helt anden - på den gode måde. Så TAK til Seca’s hundecenter, bare tak.

Maria Shin

Her i aften, har vi haft besøg af Rene. Og det var helt fantastisk. Vi fik nogle super gode redskaber til at kunne træne vores hund, og stoppe hans dårlige adfærd. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang. Og jeg var mega imponeret, over hvor hurtigt han fik sig sat i respekt overfor ham, når han lavede unoder. Kæmpe respekt. Så helt klart et sted jeg vil anbefale til andre der er rendt ind i problemer. Tusind tak Rene. De bedste hilsener fra os allesammen.​

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook.

Seca's Hundecenter

Hos Seca's Hundecenter er vi eksperter inden for hundetræning og adfærsterapi.

fb

Kontaktoplysninger​

Seca's Hundecenter

CVR: 35261087