Eksamen i hundemassage

Eksamen i hundemassage

Så blev René exam. hundemassør! 😀

I 2023 gik René igang med at uddanne sig som hundeosteopat hos Rie Ravn (KynoAkademiet). Massage er et led i denne uddannelse, som nu er veloverstået. Næste led er kranio sakral terapi.

De forskellige behandlingsformer bliver en vigtig del ifht hele vores arbejde med træning og adfærd. Smerter og ubehag kan være skyld i adfærdsmæssige problemer, og vi vil naturligvis gerne sikre os at hunden ikke har ondt inden vi arbejder med dem. Derudover er massage / osteopati en rigtigt god måde at holde hunden ved lige. Ikke kun arbejdshunde, men også familiehunde. Rigtigt mange hunde har nogle spændinger eller skævheder, og det kan sjældent spottes med det blotte øje. Dette kan udvikle sig til større problemer, hvis ikke det bliver rettet op. Vi har selv erfaret utrolige forbedringer hos mange hunde igennem tiden. Book tid til massage her.

Vi har på nuværende tidspunkt et samarbejde med Carina Christensen, som besøger os ca. hver 3. uge. Carina er færdiguddannet hundeosteopat og man kan se mere angående hendes besøg på vores facebook side (Hirtshals hunde- og kattepension) samt booke tid her.

hundemassage - Secas Hundecenter - massage kvadrat - Eksamen i hundemassage

Professionel Hundetræning

Træning på hold eller individuel terapi – få værktøjerne til at håndtere din hund.